Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az én babám-saját készítésű ruháiban

 Ez a bejegyzés arról szól (mint olvashattátok) hogy az én Lagoonámnak, saját készítésű ruhákat csinálok. Nézzétek is meg az elsőt:

 

lagoona.jpg

Ez, az iskolás ruhája  Próbáltam a Barbiaimnak a régi ruhájiból összekotorni valamit, (a póloja egy gyerek barbie-é) de a táskáját, és az eredeti cipőjét rajta hagytam. Nem igazán könnyű olyan cipőt találni Lagoonának, amilyen a lába formája :D A kapucnis fölsője, egy plüsscsivavának (igen, egy plüsskutyának) a ruhája, csak belebújtattam Lagoonát, és a kutya testén szereplő részt pedig, Lagoona fejére tettem, kapucninak. 

A Következő szett, a ,,Buli után" ruhája  Itt is a csivava ruháját raktam rá felsőnek, mert a hideg éjszaka, nem tudni mit hoz 

 

lagoona2.jpg   lagoona3.jpg

 

Remélem tetszettek a ruhák, a hetek/hónapok folyamán, próbálok még újakat kitalálni!  Remélem merítettetek ötleteket! 

Ebben a ruhájában, piknikezni indult Gil-el 

Üdv: Lagoona

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

baross utca

(Gabii, 2014.04.21 18:47)

Nagyoon joo hihetettlenül eredeti azz őtletedd! Ki is próbàlom az utcsót!!! Az ugye szoknýabol vaan??? Kérlek írj sos kell clawdeenek az ujj ruha a régi már naon unncsi!

Re: baross utca

(Nikolett, 2014.04.21 21:50)

Szia, az oldal szerkesztője vagyok! :)
Nagyon örülök hogy tetszik az ötletem, és annak is, hogy te is használod majd őket! :) A válaszom: igen. Az utolsó ruha, szoknyákból áll. Egy kék hosszabb szoknyából, és egy lila, rövid szoknyából. A lilát ráadtam a derekára Lagoonának, a kéket pedig egy befőttes gumival rákötöttem a testére.
Remélem neked is beválik majd! ;) És ajánld másoknak is!

Puszii: Lagoona^^

Re: Re: baross utca

(Gabii, 2014.04.22 10:33)

uristenn!! naon naon köhii!! :*** csinalltam is egyet de az 1 szoknyából ál csak az hoszú. kösszi a jo tanácsaidatt! :))

 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 19700
30 nap: 391
24 óra: 7